Dog walking

Rendelő

TÁRSADALMI  FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

A Városközponti Állatorvosi Rendelő minden munkatársa számára kiemelt fontosságú a Társadalmi Felelősségvállalás. Feladatunknak érezzük a környezetünkben élők jólétének javítását.
Ezért lehetőségeinkhez mérten, önkéntes alapon csatlakoztunk jótékonysági programokhoz, karitatív tevékenységet végzünk, állatmenhelyet támogatunk.
Meggyőződésünk, hogy a munkánkban igazán sikeresek akkor lehetünk, ha gondolkodásunkban és tetteinkben is megmutatkoznak ezen értékek.

2017. augusztus
.A napokban zárult le egy rendkívül sikeres projektünk, melynek során az érdi Sirius Alapítvány kezdeményezésére és anyagi támogatásával az elmúlt három hónapban közel 100 gazdánál lévő kutyát és macskát ivartalanítottunk. Az azonos szakmai színvonalon elvégzett műtétekért a gazdiknak egy csekély összegű hozzájárulást kellett fizetniük.
Örülünk, hogy részt vehettünk ebben a felemelő akcióban!

 


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

KÉSZPÉNZ
A vizsgálatok, kezelések, műtétek elvégzését követően a számlát készpénzben szükséges kifizetni. Előfordulhat, hogy egyes esetekben előleg kifizetésére kérjük. Amennyiben megadta e-mail címét, a kórlapot minden esetben, a részletes számlát kérésére a kifizetést követően elküldjük Önnek.

BANKKÁRTYA
Természetesen tudjuk, hogy a hosszabb kezelések és az esetleges műtétek magasabb összegbe kerülhetnek, ezért az Önök kényelméért lehetőséget biztosítunk a nagyobb összegek bankkártyával történő kifizetésére. Elfogadunk Mastercard és Visa debitkártyákat.A rendkívüli esetek nem várt kiadást eredményezhetnek, ezért tanácsoljuk, hogy az esetleges magasabb állatorvosi költségek kifizetésére vegyék igénybe a biztosítók kisállatokra vonatkozó biztosításait. A biztosítás gyakran már a meglévő háztartási biztosításban is szerepel, vagy ki lehet egészíteni. A számlát ebben az esetben is kérjük kifizetni a beavatkozást követően, de a részletes kórlap és az általunk kibocsátott számla alapján a biztosítók visszatéríthetik az állatokra fordított összeget.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, látogasson meg minket kis kedvencével.
Várjuk szeretettel rendelőnkben.