RENDELŐ TÖRTÉNETE

Rendelőintézetünk nagy hagyományokkal rendelkezik, hiszen története 1990- ben kezdődött. A mai rendelő elődje Koppány Ágnes doktornő nevéhez fűződik, aki ebben az évben nyitotta meg az első vidéki magánállatorvosi praxist Érden, a Budai úton. A jelenlegi helyén 1992-től működik, tehát már 25 éve biztosít ellátást Érd és környéke kisállatai számára.

A rendelő az idők során több átalakításon, felújításon is átesett, mígnem 2014-től új írányítás alá került. Azóta kívül-belül teljesen átalakult, modernizálódott.

A szakmai munkára is nagy hangsúlyt fektetünk. Mi a csapatmunkában hiszünk, ezért a rendelőben öt állandó állatorvos, négy képzett állatorvosi asszisztens és recepciós dolgozik. Ennek köszönhetően lehetőségünk van konzultációkra, a komplikált esetek megbeszélésére.

Mi a szakmánkban és a környezetünket tekintve is az igényességre törekszünk, saját magunktól és minden kollégánktól is odaadó, lelkiismeretes munkát várunk el.

Bízunk abban , hogy mindenben meg tudunk felelni a növekvő követelményeknek, és méltó utódai lehetünk a negyed évszázados hagyománynak!

Városközponti Állatorvosi Rendelő
Dr Benczik Attila

Nyitvatartás

Hétfő

08:00 - 20:00

Kedd

08:00 - 20:00

Szerda

08:00 - 20:00

Csütörtök

08:00 - 20:00

Péntek

08:00 - 20:00

Szombat

08:00 - 20:00

Vasárnap

10:00 - 14:00

Munkatársaink

A Városközponti Állatorvosi Rendelő minden állatovosa teljes ellátást nyújt pacienseink részére a védőoltások beadásától a képalkotó diagnisztikán át a műtétekig. Nálunk általános gyakorlat a komplikált esetek több állatorvos általi konzultációja. Bizalommal tölt el bennünket, ha saját állatorvosuknak tekintik bármelyik kollégánkat

Várjuk ÖNÖKET és KIS PACIENSEINKET!

A VÁROSKÖZPONTI ÁLLATORVOSI RENDELŐ MUNKATÁRSAI

Dr. Benczik Attila
Vezető állatorvos, Szakállatorvos

A budapesti Állatorvostudományi Egyetemen végzett 1989-ben. A Budai úti rendelő elődjében 2008 szeptembere óta dolgozik. A Városközponti Állatorvosi Rendelő szakmai vezetője.

Herczeg Anikó
Rendelői irodavezető

Mielőtt 2013 júliusában csatlakozott volna a rendelő munkatársai közé, különböző kommunikációs és konfliktuskezelői tanulmányokat folytatott és több cégnél szerzett ez irányú tapasztalatot. A Városközponti Állatorvosi Rendelő állatorvos- szakmai területen kívül eső feladatok felelős vezetője.

Dr. Várallyay Zsolt
Állatorvos

1992-ben végzett a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen. Gyakornoki éveit a Budai Kisállat Klinikán töltötte, ahol több mint 20 évet dolgozott. 2006-tól párhuzamosan más budapesti és Pest megyei kisállatpraxissal foglalkozó rendelőben is gyakorolta hivatását. Az érdi Városközponti Állatorvosi Rendelő csapatának 2018. májusa óta tagja. A rendelőn belül, a felsorolt szolgáltatások közül elsősorban a belgyógyászat, RTG és hasi UH diagnosztika a fő tevékenységi területe.

Gombos Zsuzsanna
Vezető Asszisztens

Állategészségügyi technikusi végzettségét 2014-ben szerezte. A rendelőben 2014 óta dolgozik.

Dr. Váraljai Orsolya
Állatorvos

2011-ben végzett a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. A rendelőben 2012 februárjában kezdett el dolgozni. Munkája mellett kimagasló állatvédő tevékenységet is végez. Többször járt Nepálban, ahol önkéntes állatorvosként állatmentő szervezetek munkáját segítette. A Városközponti Állatorvosi Rendelő teljes állású állatorvosa. A bőrgyógyászat, ultrahang diagnosztika, labordiagnosztika a fő szakterülete.

Jánossiné Tóth Bettina
Asszisztens

Állatorvosi asszisztensi végzettsége 2013 óta van. A rendelőhöz 2016 májusában csatlakozott. Állatorvos asszisztensként dolgozik.

Dr. Kisgergely Judit
Állatrorvos, szemész specialista

Hegyesi Tímea
Asszisztens

Dr. Lipka Zsuzsanna
Szakállatorvos

A Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán 2006-ban végzett, majd 2012-ben egzotikus szakállatorvosi diplomát szerzett. A Városközponti Állatorvosi Rendelő csapatához 2017-ben csatlakozott. Fő érdeklődési területe a belgyógyászat és az egzotikus állatok gyógyászata.

Herber Krisztina
Asszisztens

Dr. Balogh Éva
Szakállatorvos, neurológus

Varga Barbara
Asszisztens

Dr. Mostbacher Andrea
Állatorvos

Dolozselek Luca
Asszisztens

Dr. Szalóki Zsófia
Állatorvos

A Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán 2016. februárjában szerzett diplomát. A Városközponti Rendelő csapatát 2017. májusától erősíti. Gyakorlatot szerzett többek között baromfitartásból.

Cickány
Primadonna

2012. óta boldogítja a rendelő munkatársait és a cicákat kedvelő gazdikat.

Dr. Sramkó Ágota
Állatorvos

Forduljon hozzánk bizalommal, látogasson meg minket kis kedvencével.
Várjuk szeretettel rendelőnkben.